Afdeling bowling

Afdeling zaalvoetbal

& veldvoetbal

Afdeling hardlopen

Afdeling zwemmen

Bijgewerkt: 19-11-2018

 

 

 

Webmail

 

Z.B.S.D. Zeeuws- Brabantse Sportvereniging voor Doven

 

ZBSD

 

ZBSD, Zeeuws- Brabantse Sportvereniging voor Doven is op 8 oktober 2008 opgericht en is ingeschreven via de Notaris bij de Kamer van Koophandel. De bestuurders en de leden van de vereniging zijn volledige rechtsbevoegdheid en niet aansprakelijk voor de verplichtingen of voor het nadelig saldo van de verenging, ook niet na ontbinding of faillissement.  

(zie hieronder foto’s)

 

De vereniging is opgestart voor alle doven en slechthorende mensen uit Zeeland en Brabant, maar ook doven en slechthorende mensen die elders wonen zijn van harte  welkom, dit om samen met ons door middel van sport en andere activiteiten gezellige en leuke dingen te doen.

 

Bergen op Zoom is voor iedereen goed bereikbaar, het eiland Tholen is vlakbij, Zeeuws Vlaanderen ongeveer 30 minuten, Schouwen-Duiveland ook 30 minuten, Goes 30 minuten, Breda 30 minuten, Middelburg 50 minuten en Rotterdam 60 minuten reistijd.

 

ZBSD is ontstaan uit BC Zeedo uit Middelburg waar hoofdzakelijk aan bowling werd gedaan.

 

ZBSD is in 2008 begonnen met een competitie bowling. Inmiddels is de vereniging uitgebreid met een afdeling voetbal, zwemmen en hardlopen.

 

De afdeling bowlen heeft een eigen clubcompetitie welke iedere maand gespeeld wordt op de bowlingbanen van Bowling  & Resto-Lounge te Bergen op Zoom.

Daarnaast spelen ze met twee teams mee in de landelijke bowlingcompetitie van de KNDSB.

Hiervoor worden ook elke maand wedstrijden gespeeld, dit gebeurt in diverse plaatsen verspreidt over Nederland.

De afdeling voetbal speelt mee in de landelijke zaalvoetbal competitie van de KNDSB, zij spelen hierin mee met een heren en een dames team. Deze wedstrijden worden ook gespeeld in diverse steden verspreidt over Nederland.

De afdeling hardlopen heeft elke maand een trainingsdag in het weekend. Zij komen dan samen in Bergen op Zoom om gezamenlijk een training te doen. Zij doen ook mee aan diverse wedstrijden in Nederland en organiseren ook een maal per jaar een wedstrijd in Bergen op Zoom of omstreken. 

 

De afdeling zwemmen houden diverse trainingsdagen en doen ook mee aan wedstrijden in binnen en buitenland.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met voorzitter@zbsd.nl

 

8 oktober 2008

 

Zijn wij ingeschreven bij Kamer van Koophandel via Notaris

KvK 20145272

Wendy de Wachter-Poppe

 

Davy Paardekam

 

Jurgen Blommerde

Dhr. Alferink

(van Notaris)